Burger King City nord

Burger King leter etter:

Medarbeider heltid/deltid

Vi utvider familien vår hos Burger King City Nord. 

Vi skal  å styrke familien vår frem mot Jul og vi ser etter DEG!

Vi ser etter deg som kan jobbe deltidstilling- som kan kobineres med studier,  samt heltid hvor vi ønsker ansatte som kan jobbe dagtid, kveld og helg. 

Vi ser etter deg som liker å jobbe i direkte kontakt med våre gjester og som brenner for god gjesteservice. Hvis du i tillegg liker å arbeide i et miljø fylt med latter, smil og glede- ja, da ønsker vi deg velkommen til å søke jobb hos oss.

 Vi vet at en ansatt som trives skaper gode gjesteopplevelser.

Hvorfor skal du velge oss?

  • Du får erfaring med hvordan det er å samarbeide som et lag, og det vil være verdifullt for deg gjennom hele livet ditt. Vi er også ganske sikre på at du møter mange nye venner.
  • Du vil lære mye om gjesteservice.
  • Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, slik at du enkelt kan kombinere jobben med skole- og fritidsaktiviteter.
  • Hos oss ​​er det gode karrieremuligheter og uansett hvor lenge du velger å bli hos oss vil du ha verdifull arbeidserfaring.
  • Vi tilbyr spennende og variert arbeid i høyt tempo.

 

Som medarbeider i Burger King bidrar du til å gi gjestene våre en komplett serviceopplevelse. Du får god opplæring i alt fra hvordan gjestene skal ønskes velkommen, til å gi dem anbefalinger fra menyen vår og du vil også få opplæring i alle de ulike stasjonene på kjøkkenet slik at du kan lage de beste burgerne, som bare Burger King kan. Du jobber alltid i team og bidrar med positivitet, nysgjerrighet, initiativ, ydmykhet og selvsikkerhet. Tilbake får du utfordringer, selvutvikling, muligheter, mangfold, vennskap, gleder - og en tid du trolig aldri vil glemme.

 

For de som ønsker å utvikles og vokse med ansvar, er det mange forskjellige karrieremuligheter hos oss. Vi rekrutterer nesten alle skiftledere internt og mange av våre restaurantsjefer. 

Høres dette spennende ut og du kjenner deg igjen i beskrivelsen, da er du velkommen til å ta kontakt med oss!

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

12.12.2023

Tiltredelse:

fortløpende

Arbeidssted:

City Nord, Bodø

Kontaktpersoner:

Wenche Antonsen

tlf: +47 91774407

mob: +47 91774407

Adresse:

Stormyrveien 20 8008 Bodø

Kart: